Daisy

Daisy. Onze stamboomloze schat. Ook al heeft ze geen papieren ze is een echte labrador in haar hele doen en laten. Ook zij bezit over alle geweldige eigenschappen van de labrador.
Daisy kwam 8 jaar geleden bij ons en 28 juni 2018 is ze alweer 8 jaar geworden. Erg lief en een echte knuffelkont. Als ze vind het tijd voor een krabbel is legt ze heel subtiel haar hoofd op je been en voor je het weet ben je al weer krabbels aan het uitdelen. Ook is ze erg rustig. Tijdens een wandeling loopt ze rustig een meter achter je onder het motto 'kom ik er vandaag niet kom ik er morgen wel'.


Maar ook hard werken is geen probleem voor haar geweest in haar wat jongere jaren. GG  1-2-en 3 heeft ze gehaald en behendigheid C-B-en A. In 2016 behaalden we ook nog het VZH diploma.

Ook op het jachtterrein liep ze voorop maar doordat ze geen stamboom heeft kon ze daar niet makkelijk diploma,s mee halen.
Inmiddels heeft ze een beetje pensioen. Ze doet nu gewoon lekker wat ze graag doet en dat is knuffelen en wat dummywerk.
En echte schat van een hond die geen mens of dier kwaad zou doen
Zij is de reden om nooit meer een ras dan de  labrador te kiezen.